3/01/2017

ReCyclix.com - реален бизнес с рециклиране на отпадъци!

ReCyclix.com - реален бизнес с рециклиране на отпадъци!
(за благодарности, при регистрация въведи ID: 4350-1CA3-D8CF)

Здравейте, това е сайт на реален бизнес с рециклиране на отпадъци, базиран в Полша.
Преди дни беше представен и на изложението в Дортмунд.

ReCyclix.com дават възможност и на малки инвеститори да се включат в един от най-печелившите бизнеси, а именно бизнеса с рециклиране на отпадъци .
Може да участва всеки с какъвто финансов ресурс реши, закупувайки шерове (акции) по свой избор - инвестирайки в различни технологични линии или в машини и оборудване. На сайта има различни инвестиционни планове и калкулатор за възвращаемост на инвестициите.

За тези от Вас, които искат САМО да пробват, без да рискуват свои пари, се дава възможност още при регистрация в сайта да получат безплатно в акаунта си сума от 20 евро, с която може да се закупи отпадък за рецилиране и да опитате как работи бизнеса. (Тази сума, обаче не е достъпна и няма да може да изтеглите от сайта. Има минимална сума за изтегляне от 20 евро. Може да ползвате различни варианти за депозиране или оттегляне на средствата - PayPal, банков превод, кредитна карта или дори да платите или оттеглите парите си в Bitcoin)

Рециклирането протича в няколко цикъла:
- закупува се отпадък (Waste),
- отпадъка се сортира
- отделя се основният за преработка материал (Ground Material)
- следва измиване (Washing)
пресоване (Extusion)
- и преработка на основният материал в гранули (Granules)

Ако направите пълен цикъл на преработка от закупуване на отпадък до гранули получавате допълнителен бонус. Всеки цикъл е 10 дни.
Възможно е да прескочите цикъл и да стартирате направо със закупуване на основен материал или гранули, но това ще ви струва повече:
- отпадък (waste - 0.20 €/kg)
- основен материал (ground material - 0.40 €/kg)
- гранули (granules - 0.60 €/kg)

Засега нямам намерение да депозирам собствени пари, а ще пробвам с тези безплатни 20 евро.
Мисля, че като идея е много добре замислено - набиране на средства (капитал) за инвестиране в техника и оборудване, под формата на закупуване на шерове (акции) от потенциални инвеститори - без да се ползват за това скъпи кредити от банки с начислени в тях лихви.

Харесва ми идеята на сайта, че се дава възможност на всеки, който желае, да инвестира каквато сума прецени в бизнеса с рецилиране на отпадъци (нека бъдем и малко "зелени" - да опазим природата).
Дано не се окаже поредната измамна схема и пожелавам на всички включили се - късмет и успех в това интересно начинание.

Бъдете внимателни и инвестирайте толкова, колкото може да си позволите да загубите!
Успех на всички!

За желаещите да опитат: ReCyclix.com
(Ако съм бил полезен и искате да станете мой последовател, при регистрация въведете за Master Account ID: 4350-1CA3-D8CFБлагодаря!
    Cloud Mining: ReCyclix.com (бизнес с рециклиране, при регистрация в Master Account ID въведи ID: 4350-1CA3-D8CF - плащат)
    Foucet (плащат): FreeBitco.in (BTC - плащат| FreeDoge.co.in (DOGE - плащат| ClaimBTC (BTC - плащат)